• Categorii produse

Confidentialitate

Prima pagina / Confidentialitate
Informatii utile
Contact
  • Telefon fix: 0772 022 485
  • Telefon mobil:
  • Email: contact@tululu.ro
  • Program: L-V: 09.00-17.00

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile noastre principale ( tululu.ro )

 

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet, tululu.ro.

 

1. DECLARAȚIE

tululu.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 

2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI 

Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site. Datele dumneavoastre pot fi comunicate decat in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.

 

Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat, servicii de plata bancar si furnizarea de servicii de asigurare.

Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt: datele de identitate, istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise.

 

Scopurile si temeiurile de prelucrarii

 

A . Daca sunteti client al tululu.ro, prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal  se realizeaza astfel:

 

- pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si tululu.ro , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe tululu.ro , informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

- pentru indeplinirea obligatiilor legale,   in contextul serviciilor prestate prin intermediul tululu.ro, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite  prin tululu.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizați.

 

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Contul meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail / sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Contul meu -- Abonarile mele.

 

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

- in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a tululu.ro , realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe tululu.ro.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe tululu.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

B. Daca sunteti vizitator al tululu.ro, prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se realizeaza astfel:

 

- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite  prin tululu.ro.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, dacă alegeti sa-l furnizati.

 

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe tululu.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti  folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

 

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

- pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe tululu.ro.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim  de a asigura functionarea corecta a tululu.ro, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor tululu.ro, inclusiv prin solutionarea diferitelor intrebari sau reclamatii.

 

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

3. FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

 

4.COMANDA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor si a derularii relatiilor de tip comercial. Ca regula generala, puteţi vizita website-ul tululu.ro fara a fi necesar sa furnizati datele personale. Cu toate acestea, campurile marcate cu un asterisc indică necesitatea introducerii unor informaţii de bază. Necompletarea campurilor relevante poate avea ca rezultat imposibilitatea tululu.ro de a va oferi acces sau anumite servicii.

 

5.INFORMATII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). Tululu.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi in vigoare o sa fie analizate numai cu acordul dumneavoastra.

 

6.SECURITATE

In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Tululu are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

 

Tululu a implementat masuri fizice, electronice si administrative de protectie in conformitate cu reglementarile menite sa protejeze datele dumneavoastra personale.

Aceste date pot fi accesate doar de catre un numar restrans de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidentialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja tululu.ro si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem.

 

In special:

Va oferim acces securizat la datele personale

Ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme.

Restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate  care sunt indreptatite sa afle respectivele informatii pentru a le putea prelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.

In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

 

7. ANUNTATEA MODIFICARILOR 

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

 

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

 

8. DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

- Dreptul de acces la date (orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa comenzi@tululu.ro );

- Dreptul la informare (operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal);

- Dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);

- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

- Dreptul de intervenție asupra datelor (orice solicitare de modificare sau stergere a datelor personale se poate face prin email la adresa comenzi@tululu.ro ); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte); 

- Dreptul de a se adresa justitiei.

 

9.STERGEREA SI MODIFICAREA INFORMATIILOR PERSONALE 

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere in scris, datata si semnata, la adresa: Bulevardul Poitiers, nr. 16, Iasi, Romania, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate , sau pentru a cere stergerea acestor date.

 

10. CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor Romanesti in vigoare. 

 

WEBIS  Srl este o societate cu raspundere limitata, organizata si functionand conform legislatiei din Romania, înregistrată in Registru Comerțului sub nr. J22/1756/2016, cod unic de identificare RO 36391996,  sediul Str. Costea Voda Nr. 47, Valea Adanca, Iasi, Romania.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

De asemenea, tululu.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Tululu.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. Tululu.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.