• Categorii produse
Lionelo - Scaun auto Neal Burgundy Spatar reglabil, Baza i-size, 15-36 Kg, cu Isofix, Conform cu standardul european de securitate ECE R129, Rosu

890,11 lei

594,99 lei

SCAUNE AUTO COPII / SCAUNE AUTO I-SIZE / Lionelo - Scaun auto Neal Burgundy Spatar reglabil, Baza i-size, 15-36 Kg, cu Isofix, Conform cu standardul european de securitate ECE R129, Rosu

Lionelo - Scaun auto Neal Burgundy Spatar reglabil, Baza i-size, 15-36 Kg, cu Isofix, Conform cu standardul european de securitate ECE R129, Rosu

Descriere

Scaunul Neal este o combinatie excelenta de design dinamic si elegant, precum si standarde inalte de confort si siguranta. Produsul a fost supus unor teste riguroase de impact si a obtinut aprobarea i-Size. Modelul Neal are o gama larga de reglare a inaltimii tetierei, datorita careia creste odata cu copilul si il poate insoti pana la varsta de 12 ani.

906301_2188445.jpeg (1300×750)

i-size@600x-4.png I-Size

Scaunul are aprobarea i-Size acordata produselor care au trecut cu succes teste riguroase de impact.

isofix@600x-2.png Instalare utilizand sistemul ISOFIX

Produsul este instalat orientat spre inainte folosind sistemul ISOFIX si numai centura de siguranta sau centura de siguranta a masinii.

regulacja-zaglowka@600x.png Tetiera reglabila in 14 trepte

Datorita tetierei reglabile in 14 trepte, Lionelo Neal creste impreuna cu copilul tau, insotindu-l de la varsta de aproximativ 4 la 12 ani.

906304_2188454.jpeg (1300×750)

ochrona-boczna@600x.pngPartile ranforsate cu EPS

Structura scaunului a fost consolidata cu materiale consumatoare de energie care sporesc siguranta copilului in cazul unei coliziuni rutiere.

LO_Neal_Grey_Stone_02.1.png

Neal_wzmocnienia_boczne-1.jpgConstructie solida cu armaturi suplimentare

Scaunul auto Neal este conceput pentru copii putin mai mari din grupul de crestere de 100-150 centimetri. Structura solida a produsului a fost intarita cu materiale consumatoare de energie, iar tetiera larga si conturata cu protectie laterala asigura un standard ridicat de protectie pentru cap si umeri. Lionelo Neal este, de asemenea, echipat cu un spatar reglabil si inaltimea tetierei.

906307_1408288.jpeg (1200×1200)Aprobat I-Size

Lionelo Neal a fost creat pe baza standardului i-Size si este certificat de un laborator independent, RDW, care confirma ca indeplineste cerintele standardului european de siguranta ECE R129. Certificatul este acordat acelor produse care au trecut cu succes teste riguroase care simuleaza impacturile frontale, laterale si posterioare.

Neal_podwojny-ISOFIX-1.jpgInstalare intuitiva si sigura

Scaunul auto Neal este instalat orientat inainte folosind sistemul ISOFIX si centura de siguranta a autovehiculului sau centura de siguranta in sine. Asamblarea produsului este foarte intuitiva, deci nu necesita prea mult timp. Modelul Neal este, de asemenea, echipat cu un sistem de protectie dubla impotriva deconectarii nedorite de la sistemul ISOFIX.

906307_1408300.jpeg (1200×1200)Sistem de ventilatie eficient

Spatarul spatios cu umplutura cu spuma asigura un confort ridicat al miscarii, iar intarirea in regiunea lombara asigura pozitionarea corecta a coloanei vertebrale. Produsul este echipat cu un sistem de ventilatie eficient care elimina transpiratia excesiva si riscul supraincalzirii. Actiunea sa este sustinuta de o tapiterie dintr-un material adecvat pentru copii, care in caz de murdarie poate fi indepartata si spalata la 30 ° C.

SPECIFICATII:

 • Model: Neal
 • Standard: i-Size
 • Gama de greutate: 15 - 36 kg
 • Interval de crestere: 100 - 150 cm
 • Directia de montare: cu fata la directia de deplasare.
 • Metoda de montare: Centura de siguranta ISOFIX + sau centura de siguranta a masinii.

FUNCTIONALITATI:

 • Reglarea spatarului in 3 trepte.
 • Reglarea tetierei in 14 trepte.
 • Sistem de protectie ISOFIX impotriva decuplarii nedorite.
 • Husadetasabila, lavabila.
 • Greutatea produsului: 7 kg.
 • Dimensiunile produsului: 44 x 48 x 57-80 cm.
 • Materiale: PP polipropilena, poliester.

Garantie: 2 ani.

Producator: Lionelo.

Specificatii
ProducatorLionelo
Review-uri

Fii primul care adauga un review pentru acest produs.

Adauga review-ul
Nota produs
Nume *
Email *
Titlu *
Descrie experienta pe care ai avut-o cu acest produs *
Adauga poze reale ale produsului pentru a ajuta si alti clienti (Optional)
Intrebari si raspunsuri

Fii primul care adauga o intrebare pentru acest produs.

Adauga intrebarea
Nume *
Email *
Intrebare *