La multi ani tuturor celor care sarbatoresc astazi, 8 noiembrie, ziua numelui: Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaiela si toate derivatele din aceste nume. Echipa tululu.ro va ureaza sanatate, fericire si sa aveti astazi parte de multe, multe cadouri!

Inca nu ai ales cadoul pentru cei dragi? Inca mai ai timp! Si astazi facem livrari gratuite in Iasi in 2-3 ore. Mai mult decat atat, si ambalarea cadoului este gratuita! Alege un cadou tululu!

Nu ai idei de cadouri pentru sarbatoriti? Atunci echipa tululu.ro ofera cateva sugestii:

Idei de cadouri pentru EA:

Idei de cadouri pentru EL:

Pentru idei de cadouri va invitam sa vizitati categoriile "Cadouri pentru barbati" si "Cadouri pentru femei". Veti gasi o gama larga de produse de unde veti putea alege cadoul cel mai potrivit pentru persoana draga. Pentru personalizarea cadoului sau pentru a da o nota de umor, accesati si pagina cu "Cadouri haioase" sau "Cadouri inedite".

In popor, ziua de 8 noiembrie mai poarta si numele de "vara arhanghelilor". Vremea in aceasta zi este mult mai calda decat ar trebui sa fie in aceasta perioada. Este pacat sa nu cinstesti aceasta zi sau sa faci treburi prin gospodarie. Se spune ca munca in aceasta zi este considerata a fi un semn de sfidare a puterii divine si se crede ca cel care incalca aceasta traditie se va chinui mult in ceasul mortii. Pe langa aceasta zi calda, traditia spune ca intre Sfintii Mihail si Gavriil si ziua de Craciun trebuie sa aiba loc si "vara iernii" adica 3-4 zile caldute.

Asadar, echipa tululu.ro va invita in aceasta zi frumoasa de sarbatoare sa vizitati magazinul nostru din ERA Shopping Park pentru o plimbare, dar si pentru a gasi cadoul mult dorit, deoarece avem peste 200 de produse diferite.